De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Bestellen

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze levertijd is normaal gesproken in 1 á 2 werkdagen. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Track en trace

Nadat we de bestellingen hebben afgerond ontvangt u een e-mail van PostNL met uw Track en Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen en weet u wanneer u dit kunt verwachten. Mocht u de volgende ochtend nog geen e-mail van PostNL hebben ontvangen, kijkt u dan even in uw spam box.

Niet thuis

Als u niet thuis bent op het moment van de bezorging, zal de bezorger uw pakket naar een PostNL afhaallocatie brengen. Als het u binnen een week niet lukt om het pakket op te halen, zal het naar ons retour worden gestuurd. Wij zijn dan genoodzaakt de bestelling te annuleren. We zullen de bestelkosten (minus de verzendkosten) binnen 10 dagen naar u overmaken.

Adresgegevens

Masoco BV
Florijnstraat 51
2988 CL Ridderkerk
Nederland

KvK: 89594363
BTW: NL865034199B01

Contactgegevens

+31 0 (10) 2375057

[email protected]
www.masoco.nl