De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Masoco dienst

BETON REINIGEN

Beton reinigen

Beton kan op verschillende manieren vervuild raken. Olie en vetten kunnen diep in het beton trekken en de structuur van het beton aantasten. Ook kan er oppervlaktevervuiling ontstaan, door gebruik of door atmosferische vervuiling. Masoco is specialist in het reinigen van vrijwel elke soort vervuiling van beton. Tot 8 cm diep. De vloer is dan ook voorbereid op een eventuele coating.

Masoline PRO Beton Dieptereiniger

Professionele betonreiniger voor allerlei soorten vervuilingen, licht en extreem.

Voor lichte en zware betonverontreinigingen
Reinigt tot 8 cm diep
99% biologisch afbreekbaar
Geen ontvetter of oplosmiddel
Vrij van extreem schadelijke stoffen
Alkalisch product
Zeer gunstige prijs-prestatieverhouding

Hoe werkt de Masoline PRO Beton Dieptereiniger?

Masoline PRO Beton Dieptereiniger breekt op een revolutionaire manier olie- en vetproducten af en drijft restanten van koolwaterstoffen uit steenachtige ondergronden. Door de lage viscositeit van Masoline kan het tot 8 cm. diep in steen en beton dringen, via de capillaire structuren. Met het toevoegen van water wordt de olie- en vetvervuiling uit de ondergrond gedreven. Masoline is dan ook grotendeels een ‘zelfwerkend’ product, dat gebruikmaakt van natuurkundige eigenschappen van olie, water en de biologisch afbreekbare ingrediënten van Masoline PRO Beton Dieptereiniger. Masoline is dus geen oplosmiddel of ontvetter, die reinigen door de olie of vetten te verdunnen. Masoline werkt veel effectiever door de olie af te breken. Masoline PRO Beton Dieptereiniger is ook effectief in het reinigen van vele soorten oppervlaktevervuiling. Oppervlakten worden zo ook geprepareerd op een eventueel aan te brengen coating.

Toepassen van Masoline PRO Beton Dieptereiniger

Masoline PRO Beton Dieptereiniger van Masoco is perfect inzetbaar in de petrochemische industrie, in garagebedrijven en voor het reinigen van zwaar vervuilde bedrijfshallen. Deze Masoline is ook een uitstekende pré-coating reiniger, voor een vetvrije en schone ondergrond, die daarna van een coating kan worden voorzien. Ook wordt Masoline PRO Beton Dieptereiniger gebruikt als dweilreiniger in combinatie met schrob-zuigmachines in bedrijfshallen, parkeergarages en andere oppervlakten voor vetvrije en veilige vloeren.

Masoline PRO Beton Dieptereiniger is biologisch afbreekbaar

Masoline PRO beton Dieptereiniger is biologisch afbreekbaar. De door Masoline PRO Beton Dieptereiniger afgebroken olie, vetten en vuil kunnen bovendien sneller door het milieu zelf worden opgeruimd. Masoline bevat geen agressieve oplosmiddelen of hoog gehalte aan schadelijke fosfaten, en voldoet aan voorgeschreven wetgeving.

Masoline PRO Beton Dieptereiniger in en om huis

Masoline PRO beton Dieptereiniger wordt vooral door professionals als Masoco gebruikt bij industriële vervuilingen. Maar het wordt ook gebruikt bij vervuilingen in opritten van huizen, op betonvloeren van huizen en voor bijvoorbeeld barbecuevlekken in hardstenen tuintegels. Masoline PRO Beton Dieptereiniger wordt dan met water verdund gebruikt en lost deze problemen probleemloos op.

Wenst u meer informatie omtrent de specialistische reiniging uitgevoerd door Masoco, voelt u vrij om contact met ons op te nemen of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.