De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Masoco dienst

OLIEVLEK VERWIJDEREN

Olie verwijderen uit beton en steen

Olie verwijderen uit vloeren van beton of steen is niet gemakkelijk. Wel belangrijk. Want de doorgedrongen olie geeft een onverzorgde indruk en tast ook cementgebonden ondergronden aan. Masoco heeft zich gespecialiseerd in dieptereiniging van dergelijke verontreinigde vloeren.

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar

Professionele olievlek verwijderaar voor lichte en zware olievervuilingen. Wordt toegepast op beton en andere harde oppervlakken zoals steen en tegels.

Geschikt voor vele soorten olie
Reinigt tot 8 cm diep
Breekt olie af i.p.v. verdunnen
99% biologisch afbreekbaar

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar is 99% biologisch afbreekbaar

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar vrijwel volledig biologisch afbreekbaar. De door Masoline PRO Olievlek Verwijderaar afgebroken olie en vuil kan bovendien sneller door het milieu zelf worden opgeruimd. Masoline bevat geen agressieve oplosmiddelen of hoog gehalte aan schadelijke fosfaten, en voldoet aan voorgeschreven wetgeving.

“Masoline PRO werkt veel effectiever omdat het de olie niet verdunt maar afbreekt!”

Hoe werkt de olie reiniging met Masoline PRO Olievlek Verwijderaar?

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar breekt op een revolutionaire manier olieproducten af en drijft restanten van koolwaterstoffen uit steenachtige ondergronden. Door de lage viscositeit van Masoline PRO Olievlek Verwijderaar kan het tot 8 cm. diep in steen en beton dringen, via de capillaire structuren. Met het toevoegen van water wordt de olievervuiling uit de ondergrond gedreven. Masoline is dan ook grotendeels een ‘zelfwerkend’ product, dat gebruikmaakt van natuurkundige eigenschappen van olie, water en de biologisch afbreekbare ingrediënten van Masoline PRO Olievlek Verwijderaar. Masoline is dus geen oplosmiddel of ontvetter, die reinigen door de olie te verdunnen. Masoline werkt veel effectiever door de olie af te breken. Ook voor veel andere industriële verontreinigingen heeft Masoco een effectieve oplossing.

Toepassen van Masoline PRO Olievlek Verwijderaar

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar van Masoco is perfect inzetbaar in de petrochemische industrie, in garagebedrijven en voor het reinigen van zwaar vervuilde bedrijfshallen. Deze Masoline PRO Olievlek Verwijderaar is ook een uitstekende pré-coating reiniger, voor een vetvrije en schone ondergrond, die daarna van een coating kan worden voorzien. Ook wordt Masoline PRO Olievlek Verwijderaar gebruikt als dweilreiniger in combinatie met schrob-zuigmachines in bedrijfshallen, voor vetvrije en veilige vloeren.

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar in en om huis

Masoline PRO Olievlek Verwijderaar wordt vooral door professionals als Masoco gebruikt bij industriële vervuilingen. Maar het wordt ook gebruikt bij olievlekken in opritten van huizen, op betonvloeren van huizen en voor barbecuevlekken in hardstenen tuintegels. Masoline PRO Olievlek Verwijderaar wordt dan met water verdund gebruikt en lost deze problemen probleemloos op.

Masoline PRO Olieverwijderaar

Is ontwikkeld voor zware olieverontreinigingen
Reinigt tot 8 cm diep
Geen ontvetter of oplosmiddel, maar breekt olie af
99% biologisch afbreekbaar
Vrij van extreem schadelijke stoffen
Alkalisch product
Zeer gunstige prijs-prestatieverhouding

Wenst u meer informatie omtrent de specialistische reiniging uitgevoerd door Masoco, voelt u vrij om contact met ons op te nemen of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.