De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Masoco dienst

OVERIGE REINIGINGEN

Desinfecteren

Desinfecteren is meer dan schoonmaken. Waar regelmatig schoonmaken vooral de voedingsbodem weghaalt van ziekmakende organismen zorgt desinfectie voor het vernietigen van bacteriën en virussen. Masoco is specialist in desinfectie. Van openbare ruimten, kantoren etc, inclusief deurklinken, liftknoppen, lichtschakelaars, toiletknoppen, toonbanken, trapleuningen, touchscreens en toetsenborden.

Masoco PRO Desinfectie

Masoco werkt exclusief met de Masoline PRO productlijn. Hoog geconcentreerde producten, ook voor desinfectie, het bestrijden van schimmel en de afbraak van urine.

Desinfecteren

Er is een verschil tussen schoonmaken en desinfecteren. Maar goed en regelmatig schoonmaken is wel de basis voor een goede hygiëne. Want je haalt de voedingsbodem weg van ziekmakende organismen en haalt ook een deel van deze organismen weg. Naast openbare ruimten in het algemeen zijn het vooral de oppervlakten en voorwerpen die veelvuldig worden gebruikt en aangeraakt die de grootste kans hebben te besmetten. Zoals deurklinken, liftknoppen, lichtschakelaars, toiletknoppen, toonbanken, trapleuningen, touchscreens en toetsenborden. Die vragen dus extra aandacht bij desinfectie. Dat vraagt om desinfectiemiddelen die bacteriën en virussen kunnen bestrijden.

Biologisch afbreekbaar

Masoline PRO producten zijn vrijwel volledig biologisch afbreekbaar.

Eindschoonmaak

Nieuwe panden worden vaak vervuild of hoogstens bezemschoon opgeleverd. Dat vraagt om een grondige schoonmaak voor een volgende overhandiging of verkoop. Dat kan met een Masoco Eindschoonmaak. Daarin worden naar wens alle muren, vloeren, deuren, sanitair enzovoorts grondig gereinigd. Uw pand presenteert zich beter en is weer representatief.

SCHOON OPLEVEREN VAN GEBOUWEN

Soms worden panden alleen bezemschoon opgeleverd en vaak zijn panden ernstig vervuild. Dat vraagt om een grondige schoonmaak voor een volgende overhandiging of verkoop. Dat kan met een Eindschoonmaak. Daarin worden naar wens alle muren, vloeren, deuren, sanitair enzovoorts grondig gereinigd. Uw pand presenteert zich beter en is weer representatief.

De grote eindschoonmaak

Masoco werkt bij schoonmaakprojecten met een eigen lijn van professionele reinigingsproducten, onder de naam Masoline PRO. Samen met de Masoco-aanpak garandeert dat een grondige reiniging en desgewenst ook desinfectie van panden, kantoren, sanitaire ruimten, keukens, enzovoorts.

Biologisch afbreekbaar

Masoline PRO producten zijn vrijwel volledig biologisch afbreekbaar.

Masoline PRO

Masoline PRO heeft verschillende professionele reinigers voor een Eindschoonmaak plus eventuele Desinfectie.

Krachtige vloeibare reinigers.
Geschikt voor vele soorten ondergronden.
Biologisch afbreekbaar.
Snel resultaat.