De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Dienstverlenend sinds 2011

Over Masoco

Over Masoco

Masoco is een internationaal opererende specialist in het reinigen van veelal extreem vervuilde industriële oppervlakten, gebouwen en ruimten. Denk daarbij aan (zware) verontreinigingen met olie, brandstoffen, roest, kalk, roet, groene aanslag, schimmel of urine.

Opdrachtgevers van Masoco zijn heel divers: gemeenten en provincies, parkeergarages, VVE’s, industriële bedrijven, horeca-bedrijven, bouwbedrijven, autobedrijven en soms ook particulieren. Voor het aanpakken van elke soort vervuiling heeft Masoco onder de naam Masoline een professioneel Powerclean productassortiment ontwikkeld dat zich onderscheidt met een heel effectieve werking.

Alle Masoline producten hebben een biologische basis, die het milieu maximaal ontziet. Door het eenvoudige gebruik van de Masoline-producten zijn ze ook geschikt voor consumenten. De Masoline producten hebben een veel hogere concentratie en werkzaamheid dan de meeste producten die in reguliere bouwmarkten worden aangeboden. Onlangs heeft Masoco ook conservering van (gereinigde) oppervlakten aan haar diensten toegevoegd. Alle producten van Masoline worden in Nederland onder strenge kwaliteitsmaatstaven geproduceerd.

Voor wie werken wij

Bouw
Gemeenten en Provinciën
Machineverhuur en onderhoud
Opslag en overslag
Tankstations en Parkeergarages
Transportsector
Vastgoedonderhoud / verhuur
Vereniging van Eigenaren
Particuliere sector

Klanten over ons