De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Over Masoline

Over Masoline

Masoline PRO is onderdeel van Masoco, een ervaren internationaal opererende specialist in het reinigen van veelal sterk vervuilde industriële oppervlakten en ruimten. Denk daarbij aan verontreinigingen door olie, brandstoffen, vetten, bacteriën, roest, roet, groene aanslag, kalk, urine enz.

Opdrachtgevers van Masoco zijn heel divers: gemeenten en provincies, parkeergarages, VVE’s, industriële bedrijven, horecabedrijven, bouwbedrijven, autobedrijven, tankstations, vakantieparken en soms ook particulieren die met professionele producten willen werken.

Voor het aanpakken van elke soort vervuiling heeft Masoco onder de naam Masoline PRO een professioneel Powerclean productassortiment ontwikkeld. Deze producten hebben zich in de praktijk al vele malen bewezen. Kenmerkend voor de Masoline PRO producten is de biologische basis, die het milieu ontziet. Door het eenvoudige gebruik van de Masoline-producten kunnen consumenten er vaak ook mee uit de voeten.

De Masoline PRO producten hebben een aanzienlijk hogere concentratie en werkzaamheid dan reguliere producten. Alle producten van Masoline voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Masoline PRO

Ultiem krachtig
Biologisch afbreekbaar
Snelle levering