De specialist in industriële reiniging en conservering  |  Gratis verzending vanaf €75,=

Retourneren

Wij willen u vragen altijd eerst contact met ons op te nemen voordat u producten retourneert.

Retourzending

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via e-mail. U kunt gebruikmaken van ons retourformulier voor herroeping en dit samen met de producten naar ons toezenden. U kunt de retourzenden sturen naar:

Masoco BV
Florijnstraat 51
2988 CL Ridderkerk

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Adresgegevens

Masoco BV
Florijnstraat 51
2988 CL Ridderkerk
Nederland

KvK: 89594363
BTW: NL865034199B01

Contactgegevens

+31 0 (10) 2375057

[email protected]
www.masoco.nl